dilluns, 4 de desembre del 2017

Sopar de Socis

El passat dissabte 2 de desembre l'Associació de Vogadors de Baix a Mar vam celebrar el sopar de socis a Can Gla. Va ser una gran vetllada, amb gran èxit de participació.

Els nostres timoners: Ana, Man, Raquel, Miquel, Pata i Quim
En arribar, els socis i sòcies que ho desitjaven van poder-se fer fotografies en un photocall, que trobareu íntegrament al nostre facebook. Durant el sopar també es va poder visionar un passi de fotografies de tots els moments d'aquesta temporada: la trobada de clubs a Tarragona, la trobada de veles llatines, les regates de Sant Joan, la trobada amb els Panteres Grogues, els Desafiaments de Calafell, Vilanova i Santa Rosalia, el Campionat de Catalunya a Cambrils i la nostra participació en la Festa de l'Esport, així com un recull de moments de les nostres barcades socials vogant i gaudint del nostre litoral i de l'esport.

Els timoners recollint el seu obsequi. Són absents el Man i el Quim
En acabar el sopar vam visionar un vídeo amb un resum del que ha estat la temporada 2017, i a continuació es van fer diversos reconeixements a alguns dels nostres socis. En primer lloc, es va fer un reconeixement a la tasca que els nostres timoners, el Miquel, el Man, l'Ana, el Pata, la Raquel i el Quim, realitzen desinteressadament, als quals se'ls va obsequiar amb un rellotge esportiu.




A continuació es va fer un reconeixement molt especial als nostres socis Hugo Prades i Toni Prades, al quals agraïm profundament les genials il·lustracions que ens han fet per als diversos cartells i obsequis d'aquesta temporada.
Les il·lustracions de l'Hugo i el Toni
L'Hugo recollint el seu obsequi. També va recollir el del seu germà Toni, que malauradament no va poder venir.
També es va fer un reconeixement especial al Jesús Molné, de la policia local, pel suport que sempre ens ha ofert durant les regates organitzades a la platja de Baix a Mar.

Sense que ell s'ho esperés, també es va fer un reconeixement al Josema, el president de la nostra Associació, per agrair-li la seva dedicació durant tants anys i haver acceptat el repte de tornar a agafar el timó de l'Associació i haver-la fet créixer durant la present temporada.
Jesús Molné recollint un petit detall que se li va entregar.
El Josema, el nostre presi, amb l'obsequi que li vam donar.



















Seguidament es va voler agrair el suport que han donat a la nostra Associació el Port de Torredembarra i l'Ajuntament, amb l'entrega d'uns obsequis al representant del Port de Torredembarra, Joaquim Valls, i a l'Ajuntament i la Regidoria d'Esports, amb la presència de l'alcalde (i també soci dels vogadors) Eduard Rovira i del regidor d'esports Raul Garcia.

Finalment, es va fer un últim reconeixement al nostre timoner i membre de la junta Miquel Figuerola, per tota la seva feina i dedicació desinteressada, entrenant barcades, vogant, organitzant actes, iniciant al rem a la canalla, i mil coses més que fa per la nostra Associació. Va ser també un reconeixement que no s'esperava, i que per primera vegada va deixar el Miquel sense paraules...
Els representants de la Regidoria d'Esports, Raul Garcia,
i l'alcalde i vogador, Eduard Rovira
El Miquel recollint el seu obsequi















Finalment l'acte es va acabar amb una mica de ballaruca i música que la nostra vogadora Marian va posar per amenitzar la festa.

Us esperem a totes i tots a vogar! I l'any que ve més i millor! Moltes gràcies!















2 comentaris: