diumenge, 3 de febrer del 2019

Sopar de Socis 2019

El passat dissabte 26 de gener vam celebrar el Sopar de Socis de l'Associació de Vogadors de Baix a Mar per a celebrar la temporada 2018 i l'inici de la temporada 2019. Va tenir lloc al restaurant Cal Pastoret i va ser una gran vetllada, amb bon menjar, entreteniment, guardons i sorpreses, i sobretot molt bona companyia.
A l'inici del sopar, tots els assistents van poder fotografiar-se al photocall per a tenir un agradable record.
Podeu trobar totes les fotos al nostre Facebook
A continuació, es va servir el sopar, i a l'hora dels cafès, vam celebrar un concurs de preguntes (anomenat Kahoot) on els nostres socis i sòcies van poder demostrar els seus coneixements sobre els Vogadors de Baix a Mar. Les guanyadores d'aquest concurs van ser la Tere Fortuny, la Maria Gradillas i la Rut Rovira en primer, segon i tercer lloc, les quals van rebre un petit obsequi.
A continuació, el president de l'Associació, el Josema Fortuny, va fer el seu discurs i vam poder veure un vídeo resum de la temporada 2018. Després es van entregar diversos obsequis com a agraïment a diferents persones que s'han implicat en la tasca de l'Associació de Vogadors.
La Tere Fortuny i la Jessy Villaverde van rebre uns obsequis com a reconeixement per la seva tasca com a fotògrafes en tots els esdeveniments i desplaçaments del club al llarg de tota la temporada.
També vam agrair al Jesús Molné la seva col·laboració en l'organització de totes les regates a la platja de Baix a Mar.
Al Manel Pujol li vam agrair la seva tasca com a jutge en les regates organitzades pel club.

La Carlota Ponce va ser reconeguda per la seva tasca com a timonera. Aquesta temporada 2018 s'ha estrenet com a timonera en competició liderant l'equip de veteranes.
També es va entregar un petit obsequi al Max Frydman de l'empresa de submarinisme Odysea en agraïment per les tasques de col·locació de boies per a les regates.
I per últim es va agrair a l'Ajuntament de Torredembarra, representat per l'alcalde Eduard Rovira, tot el seu suport a l'Associació de Vogadors i l'organització d'esdeveniments a la vila.

Van excusar la seva absència els representants del Port de Torredembarra i alguns patrocinadors de l'Associació, als quals es vol agrair també la seva col·laboració gràcies a la qual l'Associació ara disposa d'un nou local per al material i de gimnàs, i d'unes plataformes flotants per a les embarcacions. Es va projectar un vídeo on es mostra tot el procés de renovació d'aquestes instal·lacions.

En acabat, qui va voler va poder continuar la celebració i vam anar a ballar. Agraïm la presència a tots els assistents i esperem que hagueu gaudit molt d'aquesta nit!! Us esperem al sopar de l'any que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada