dimarts, 3 de setembre del 2019

Campionat de Catalunya de Llagut Català a Sant Jaume d'Enveja


Molt bons resultats obtinguts pels Vogadors de Baix a Mar aquest cap de setmana del 31 d’agost i 1 de setembre al Campionat de Catalunya de Llagut Català celebrat a Sant Jaume d’Enveja. Aquest campionat tanca la temporada de competicions de rem de banc fix, i l’Associació de Vogadors de Baix a Mar hi ha participat amb dues tripulacions en les categories de veterà masculí i veterà femení.


L’equip veterà masculí torna a fer podi en aquest campionat, obtenint la tercera posició després d’una final disputadíssima i amb una diferència de només una dècima de segon amb el segon classificat. Els veterans van ocupar la tercera posició durant pràcticament tota la lliga de llagut català, que no disputaven des de feina uns anys, però finalment en l’última jornada van quedar quarts. En aquest Campionat de Catalunya no podien decebre, i no han fallat en cap de les regates disputades, obtenint la segona posició tant en les regates eliminatòries com en les semifinals. També van creuar la línia de meta en segona posició, però després d’aplicar els handicaps d’aquesta categoria, van quedar tercers a només una dècima dels segons classificats.



L’equip veterà femení també va disputar la lliga de llagut català aquest any amb un equip de noves incorporacions que no havia competit mai, i va assolir una bona cinquena posició. En aquest Campionat de Catalunya van realitzar unes molt bones regates, guanyant les eliminatòries de dissabte i amb una gran segona posició a semifinals, que les va classificar per a la final A. Finalment van assolir una gran quarta posició en aquest Campionat.

Aquests grans resultats són fruit del treball i l’esforç fet al llarg de tota la pretemporada i la temporada. Marquen una tendència molt positiva que ens deixa molt satisfets, i ens dona empenta i energia per a seguir treballant i continuar amb aquesta tendència a l’alça de cara a la temporada vinent.

Endavant Vogadors!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada