dimarts, 31 de desembre del 2019

L'equip veterà masculí de l'Associació de Vogadors de Baix a Mar es proclama campió de la Lliga de llarga distància 2019

Els veterans masculins de l'Associació de Rem Vogadors de Baix a Mar es proclamen campions de la lliga de llarga distància 2019.
La última regata es va celebrar a Lloret de Mar el passat 15 de desembre.
L'equip format per: Gerard, Brus, Manel, Paco, Víctor, Vicent, Abel i Josema i dirigit pel seu timoner Miquel Figuerola va rebre l'avís de sortida a les 10h, on des del primer moment es va poder percebre que seria una jornada per recordar.
Un recorregut de 4.500 metres, amb un temps total de 25:06,68, marcant una important distància de 21 segons d'avantatge amb el segon classificat, van esser els factors necessaris per tal que els Vogadors de Baix a Mar fossin els clars vencedors en la categoria veterà masculí.
Una fita molt important on de ben segur els recorda a l'esforç realitzat durant any i mig per assolir aquesta gran victòria: jornades de durs entrenaments, fred, vent pluja, tossuderia... hi van ser presents i que van acabar transformant-se en un diumenge per recordar.
Ara toca seguir treballant per encarar la nova temporada que comença l'abril del  2020 i del que ben segur ens tornaran a sorprendre i deixar el nom de l'Associació en el lloc que es mereix.
Toca continuar essent  buscadors de segons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada