dissabte, 12 de maig del 2018

Campionat de Catalunya de Llaüt Català de Banyoles


Els veterans masculins de l’Associació Vogadors Baix a Mar, es proclamen Sots-campions en el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani, que es va dur a terme el diumenge 6 de maig a Banyoles.

Un total de 5 barcades masculines i 8 femenines de la categoria veterà hi participaven.
Els veterans, van lluitar des de el primer moment en una semifinal molt renyida, assolint una bon merescuda segona posició, que els va portar directes a la final A.
Les veteranes, en aquest cas, tot i que van fer un molt bon paper, van quedar en una setena posició en les semifinals, fet que les va classificar per disputar la final B.
Al migdia, es van dur a terme les finals decisòries tant en la fase A com en la B, millorant el temps en ambdues barcades.
Els veterans van tornar a assolir la segona posició, i per tant, es van proclamar sots-campions del Campionat.















L’equip veterà masculí no havia fet podi en aquest campionat de llaüt mediterrani des de l’any 2012, l’última edició en la qual van participar, i en la qual van assolir el tercer lloc.
Les veteranes en aquesta final, amb molt bon ritme, van poder escalar dues posicions, quedant clarament definides com a primeres classificades, tenint en compte que en tota la regata, van encapçalar i mantenir la primera posició.
Així doncs, els veterans i veteranes, tornen amb molt bones sensacions i amb la satisfacció que el treball de l’hivern comença a donar els seus fruits.
Comença un calendari esportiu carregat de regates i lligues, i amb moltes ganes de poder participar en el màxim de jornades possibles, per començar a consolidar posicions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada