diumenge, 10 de juny del 2018

Els veterans, segons a la Llarga de Badalona

El 9 de juny de 2018 el nostre club va participar en el XIV Trofeu Ciutat de Badalona de Llagut, organitzat pel Club Nàutic Bétulo, amb un equip veterà masculí format per diversos socis del nostre club. El Trofeu Ciutat de Badalona de llagut, popularment anomenada La Llarga, és una regata clàssica de mitja distància que se celebra des de 2005. La Llarga és una cursa de resistència de 4000 metres de distància per anar i tornar del C.N.Bétulo al Port de Badalona.
Amb un total de 19 barcades participants en la seva categoria, els nostres veterans van quedar en segona posició, a només 3 segons dels primers classificats, Premià, en una regata molt emocionant i renyida. Van cobrir els 4000 metres de la cursa en 23 minuts i 35 segons. Una altra fita assolida pels nostres veterans de la que n'estem molt orgullosos. Enhorabona nois!