dilluns, 25 de juny del 2018

Resultats de les Regates de Sant Joan 2018

Participants de la final A masculina
El passat 23 de juny es van celebrar les finals de les Regates de Sant Joan a la platja de Baix a Mar, en les quals van participar 16 barcades de diferents entitats del poble, que ja havien vogat la setmana anterior a les semifinals. Amb un temps molt ventós i una mar amb onades cada vegada més grosses, es va començar disputant les finals C, tant femenina com masculina, seguides de les finals B i finalment les molt esperades finals A, on s'havien classificat les barcades amb millors temps de les semifinals. La final A femenina va estar dominada per les noies del gimnàs Anura, que van obtenir la primera posició, seguides per les noies del Zumba de La Riera, i en tercera posició va quedar la barcada Social B formada per socis del nostre club. La final A masculina havia generat moltes expectatives, i en van resultar vencedors els Vogadors del Torrent, de la Pobla de Montornès, seguits pels Homes d'en Man en segona posició, i en tercera posició la barcada dels Veterans 2004, formada per antics vogadors de l'equip veterà masculí de fa deu anys i que s'havien tornat a reunir especialment per a l'ocasió. Tot plegat va ser una jornada de germanor i lúdicofestiva de la que tots i totes vam poder gaudir.
Entrega de premis

En acabar les regates es va celebrar un pica-pica on van estar convidats tots els participants, i a continuació es va fer l'entrega de premis, amb la presència del regidor d'Esports Raül Garcia, la presidenta i la secretària de l'Associació de Veïns de Baix a Mar, Meritxell Ortiz i Judith Torrelles, i el president de l'Associació de Vogadors de Baix a Mar, Josema Fortuny, que van fer l'entrega dels trofeus. També es van atorgar premis a les millors samarretes, i que es van triar per votació popular durant la celebració de les regates. Com que moltes entitats van fer samarretes especials per a l'ocasió, i vam constatar que hi havia hagut un gran nivell quant a dissenys i originalitat, vam decidir fer un petit concurs de la millor samarreta, i que va guanyar la samarreta de l'Institut Torredembarra, seguit per la dels Homes d'en Man.

Volem agrair la col·laboració de totes les persones que han fet possible la celebració d'aquestes regates i d'aquesta festa, com són l'Ajuntament de Torredembarra, la Policia Local, Protecció Civil i tots els patrocinadors que han col·laborat econòmicament. També volem agrair molt la col·laboració dels nostres jutges de regata, el Manel, el Siscu i el Rober. Esperem que tothom hagi gaudit d'aquesta jornada, i a totes les entitats us esperem l'any que ve!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada